Rólunk

Cégünk 2009-ben alakult és azóta is a reklámdekoráción belül legfőképpen a cégtábla készítésével foglalkozik. Az eddigi évek során többféle dekorációt és cégtáblát készítettünk el, különböző rendelőktől, különböző méretekkel, színválasztékkal és dizájnnal egyaránt. Bármiféle igény, terv, minta volt, mi mindig az ügyfeleink segítségeire álltunk és a lehető legjobbat hoztuk ki az elképzeléseikből.

Cégünk számtalan szabály mellett, az egyik legfontosabbnak tartja azt, hogy az ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást kapjanak az üzletük, irodájuk igényes kialakításához.

Vállalkozásunk e szakterületen belül, évek óta legjobb közé tartozik és ezt a tényt rengeteg minőségi és precíz munkánk tudja igazolni, amit majd a leendő ügyfeleink is alátudnak támasztani. 

E mellett pedig a korunknak megfelelően kialakított webshop lehetővé teszi az ügyfeleknek a könnyebb termékválasztást, a saját elképzeléseket könnyen meglehet valósítani és ez mind felgyorsítja az elkészítési folyamatot.

6 ÉRV A CÉGTÁBLA MELLETT

  • Egyedülálló online cégtáblatervezés lehetősége a Cégtábla.eu szerkesztő segítségével. Tervezz cégtáblát könnyen, kényelmesen!
  • Elérhető, kedvező árakkal kínáljuk az ügyfeleinket.
  • Prémium minőségű cégtáblák és reklámdekorációk széles választéka.
  • Segítőkész és szakmailag kompetens Ügyfélszolgálat. Keress minket bármiféle kérdéssel és óhajjal, és mi megpróbálunk segíteni.
  • Budapesti székhely és átvevőpont, ahol akár személyesen is meggyőződhetsz a termékek minőségéről.
  • Termék gyártásunk folyamata időn belül készül el, semmiféle késedelemmel.